Nieuws

Renault kondigt volgende conceptcar aan

Renault kondigt volgende conceptcar aan

Bij Renault heeft men er zin in. Met de derde aankondiging in anderhalve maand komt er binnenkort weer een nieuwe telg in de Franse familie. Op 24 mei aanstaande zal tijdens de Grand Prix van Monaco wederom een studiemodel getoond worden. En die kennen we ergens van.

Herinner je je dit filmpje nog? Die bijzondere conceptcar van Renault, waarvan niemand nu eigenlijk wist wat het was wordt dus op 24 mei onthuld tijdens de Monaco F1 Grand Prix. Na de Twin’Z en de Twizy Sport F1 is dit het derde studiemodel uit de Franse koker in de laatste anderhalve maand, waardoor het lijkt alsof Renault haast wil maken met de introductie van nieuwe modellen.

Nieuwe Twingo?
De conceptcar komt van de hand van de Nederlander Laurens van den Acker en zal onder meer zijn charmes vertonen tijdens verschillende festivals, waaronder het Goodwood Festival of Speed. Het lijkt erop dat dit model gebaseerd is op de Twin’Z en linkjes met een mogelijk nieuwe Twingo worden al gelegd. Die vermoedens worden enigszins bevestigt door het laatste zinnetje uit het persbericht van Renault: ‘De conceptcar is getekend en ontwikkeld door Renault Design als een uiting van de passie van het merk en als illustratie van de vele verschillende mogelijkheden op dezelfde, kleine stadsauto.´

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Renault kondigt volgende conceptcar aan
Redactie
Door Redactie

Zoeken