Magazine

Auto Review abonnement

Ben jij ook zo'n autoliefhebber? Vind je het heerlijk om urenlang op te gaan in prachtige autoverhalen en reportages? En wil je alles weten over de nieuwste modellen? Wij slaan geen merk en geen model over. Dus neem een Auto Review abonnement en zorg dat je op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen in de autowereld.

Elk merk, elk model met een Auto Review abonnement

Benoem jij moeiteloos elke auto die je ziet rijden bij naam en toenaam? Dat komt goed uit, want je ziet ze allemaal voorbijkomen met een Auto Review abonnement. In ons auto magazine slaan we geen merk en geen model over. Met een Auto Review abonnement vind je meer auto’s bij elkaar dan in een garage, autoshow of file. De redactie van Auto Review test de nieuwste modellen als eerste.

Lekker lezen over auto's

Neem maar eens de tijd en ga lekker voor ons auto tijdschrift zitten. Met een Auto Review abonnement ben je gegarandeerd van urenlang ontspannen leesplezier. De Auto Review tests zijn uniek en diepgaand. Lees in het Auto Review magazine het belangrijkste nieuws en je wordt meegenomen in de sfeervolle reportages.

Welke is het beste?

Bij elke autoliefhebber speelt dezelfde vraag. Welke auto is het beste? Nergens vind je een beter antwoord op deze vraag dan met een Auto Review abonnement. We maken de Auto Review tests samen met onze collega's in Duitsland – hét autoland bij uitstek. Bij dit auto magazine maken we geen vluchtig ritje, maar een uitvoerige vergelijking van de modellen op de Nürburgring. We rijden en vergelijken en geven in het Auto Review magazine keer op keer antwoord op de belangrijkste vragen. Welke auto is het beste? En hoe goed is het nieuwe model nou écht?

Al 19 jaar een autoriteit

Auto Review bestaat al sinds 2005. De jarenlange kennis van de redactie en de nauwe samenwerking met onze Duitse collega's levert het Auto Review tijdschrift een mix op van Nederlandse luchtigheid met Duitse grondigheid. Inmiddels bieden we onze duizenden trouwe lezers al veel meer dan alleen het magazine Auto Review. Met onze website Autoreview.nl houden we dagelijks autoliefhebbers op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. En met onze nieuwsbrief voorzien we fans elke week van een update uit de autowereld, rechtstreeks in hun mailbox.

Auto Review Extra dik vakantienummer

Verschijningsdata

23 juli - Auto Review 8
20 augustus - Auto Review 9
24 september - Auto Review 10
22 oktober - Auto Review 11
19 november - Auto Review 12

Op de bovengenoemde data ligt Auto Review in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

Mark Litjens

Mark Litjens

Werkt al sinds 1995 in de auto-industrie. Eerst als autojournalist, nu als bedrijfsautojournalist en altijd als fervent motorrijder. Als er maar wielen onder zitten, is hij gelukkig.
Lees meer »

Jaap Peters

Jaap Peters

Van oudsher concentreert zijn autoliefde zich op groot, comfortabel en Frans, maar rijdt nu naar tevredenheid een youngtimer uit Zuid-Duitsland. Ziet vol bewondering hoe de Koreaanse automerken de wereld op z'n kop zetten en snapt nog steeds niet waarom Formule 1 een sport is.
Lees meer »

Bart Smakman

Bart Smakman

Test graag elektrische auto's omdat ze zo soepel rijden en er veel valt te ontdekken. Wat is bijvoorbeeld de actieradius in de praktijk en hoe verloopt het snelladen? Vindt dat elke auto stoelverwarming moet hebben, want er bestaat geen groter genot.
Lees meer »

Gert Wegman

Gert Wegman

Speelt al zijn leven lang met auto’s en taal, en wordt daar sinds 1989 nog voor betaald ook. Werkte ooit voor de industrie, maar is in 2002 ‘overgelopen’ naar de media. Dol op turbo’s, eigenzinnige auto’s en klassiek motorgegrom, gefascineerd door de stille kracht van EV’s.
Lees meer »

Wouter Vastenhout

Wouter Vastenhout

Noemt zichzelf geen ‘petrolhead’, want er is meer in het leven. Kan dus niet alle interne codes van automodellen opdreunen. Uitzondering is F56, de modelcode van de derde generatie Mini Cooper waar hij momenteel in rijdt. Heeft sinds 2007 ook een eerste generatie Mazda MX-5. Eerst als dagelijks vervoer, maar inmiddels genietend van zijn pensioen.
Lees meer »

Shane Jebbink

Shane Jebbink

Kon als kleine jongen geen straat doorlopen zonder van iedere auto de modelnaam te noemen. Maakt er in zijn vrije tijd een sport van om alle occassionwebsites af te speuren naar de perfecte auto, om vervolgens even later met een compleet ander model op de proppen te komen.
Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties