Magazine

Ben jij een echte autoliefhebber? Vind je het heerlijk om urenlang op te gaan in prachtige autoverhalen en reportages? Je gaat nergens meer auto's vinden dan in Auto Review.

Elk merk, elk model

Benoem jij moeiteloos elke auto die je ziet rijden bij naam en toenaam? Dat komt goed uit, want je ziet ze allemaal voorbijkomen in Auto Review. We slaan geen merk en geen model over. Van de Opel van de buurman, tot de nieuwste Tesla of bijzondere Ferrari. In geen garage, autoshow of file vind je meer auto's bij elkaar dan in Auto Review. En de nieuwste modellen? Die rijden wij als eerste.

Lekker lezen over auto’s

Ga er maar eens lekker bij zitten of liggen, want met Auto Review ben je gegarandeerd van urenlang ontspannen leesplezier. Elke maand liggen er weer 132 pagina's puur auto's klaar.
Laat je vervoeren door de diepgaande tests, wonderlijke weetjes en sfeervolle reportages over de hele wereld. Lekker geschreven, met een fijn vleugje humor en schitterend in beeld gebracht.

Welke is het beste?

Bij elke autoliefhebber spelen dezelfde vragen. Hoe goed is deze auto? En welke is het beste? Nergens vind je een beter antwoord dan in Auto Review. Onze vergelijkende tests zijn uniek, uitvoerig en diepgaand. We maken ze samen met onze collega's in Duitsland – hét autotestland bij uitstek. Geen vluchtig ritje over de Ring van Amsterdam dus, maar een uitvoerige vergelijking op de Hockenheimgring. Geen rondje om de kerk door het Groene Hart, maar talloze omwentelingen door de Groene Hel. We rijden en vergelijken, wikken en wegen, en geven keer op keer het antwoord op de ultieme vragen. Hoe goed zijn de auto's? En welke is het beste?

Al 15 jaar een autoriteit

Auto Review bestaat al sinds 2005. De jarenlange kennis van de redactie en de nauwe samenwerking met onze Duitse collega's levert een mix van Hollandse kwaliteit met Deutsche Gründlichkeit. En inmiddels bieden we onze duizenden trouwe lezers al veel meer dan een magazine. Met onze nieuwsbrief voorzien we duizenden liefhebbers van een update uit autoland, rechtstreeks in hun mailbox. En met onze website Autoreview.nl houden we dagelijks iedere autofan in Nederland en België op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in autoland.

Abonneer Bestel nu
Auto Review Meer Mercedes hoef je niet

Verschijningsdata

26 augustus 2021 - Auto Review 9
28 september 2021 - Auto Review 10
26 oktober 2021 - Auto Review 11
23 november 2021 - Auto Review 12
21 december 2021 - Auto Review 1/2022

Op de bovengenoemde data ligt Auto Review in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers