Automultimedia

Google Maps Navigatie

Google Maps Navigatie nu gratis verkrijgbaar

Met de heersende iPhone-mania en hun talloze mogelijkheden verliezen de portable navigatietoestellen steeds meer terrein. Specialisten zoals TomTom zullen dan ook niet blij zijn met de nieuwste vinding van Google: Google Maps Navigatie. En het is nog gratis ook!

Google Maps Navigatie nu gratis verkrijgbaar
Google Maps Navigatie is een online GPS-navigatie- en satellietnavigatiesysteem dat stapsgewijze route-instructies biedt binnen het Google Maps. Het is gratis te downloaden voor mobiele telefoons met een internetverbinding die beschikken over Android 1.6 of hoger. Naast de bekende reguliere functies beschikt Google Maps Navigatie ook over de mogelijkheid wat dieper op de zaken in te gaan. Letterlijk, met het zogeheten Google Street View. Middels deze steeds populairder wordende vinding kunnen gebruikers hun gewenste route laten visualiseren bijvoorbeeld aan de hand van straatbeelden of luchtfoto´s. Zodra de bestemming wordt genaderd, zal de navigatiesoftware automatisch overschakelen op Street View. Ongekend! Via 3D-beelden navigeren is tevens mogelijk.

Gratis
De reden waarom wij denken dat Google Maps Navigatie vooral gaat scoren is niet alleen de fantastische grafische weergaven, maar vooral ook de verkrijgbaarheid, want kosteloos te downloaden, en de vertrouwende manier van gebruiken. “Gewoon een kwestie van de te zoeken bestemming invoeren zoals je dat ook in Google.com zou doen en Google Maps Navigatie geeft de bijpassende resultaten. Je kunt zoeken op elk type bedrijf dat langs je route ligt, met of zonder handige informatielagen waarop bijvoorbeeld benzinestations, restaurants of parkeermogelijkheden staan aangegeven”, aldus het persbericht. “Bovendien beschik je altijd over de meest actuele gegevens van Google Maps en zijn upgrades van kaarten of handmatige toestelupdates niet nodig.”

Voor meer informatie kijk op mobile.google.nl.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Google Maps Navigatie nu gratis verkrijgbaar
Google Maps Navigatie nu gratis verkrijgbaar

Zoeken

Merk- & modeldossiers