Tuning & styling

Stoere Citroen C3 Pluriel

Stoere Citroen C3 Pluriel

Het schattige broertje van de Citroen C3, de C3 Pluriel wordt wild! Door aanpassingen door Cituning slaat de C3 Pluriel compleet in de andere richting. Het ooit zo schattige autootje wordt een stoer cabriootje met een krachtig uiterlijk!

Bijna niets is onveranderd gebleven aan het exterieur van de C3 Pluriel. Van voor tot achter is het een compleet andere auto geworden. Reden daarvoor is het optreden van Cituning die diverse accessoires voor de C3 Pluriel hebben ontwikkeld.

Dikke bumpers
De voorkant wordt gekenmerkt door een dikke voorbumper met luchtinlaten en spoilers. De koplampen zijn voorzien van koplampcovers die de koplampen geheel anders maken. De zijkant valt op door de behoorlijk dikke zij-skirts en er zijn lichtmetalen wielen leverbaar in diverse soorten en maten.

Ook van achteren is er het nodige aangepast. De achterbumper is lekker dik en daar doorheen prijkt een dikke chromen uitlaatpijp die garant moet staan voor een fantastisch brul. Ook koplampcovers zijn aan de achterkant terug te vinden. Hierdoor lijken het drie aparte achterlichten boven elkaar.

Nog veel meer...
Cituning heeft echter nog veel meer in het assortiment voor de C3 Pluriel. Zo zijn er nog diverse andere koplamp- en achterlichtcovers leverbaar. Lichtmetalen velgen in andere maten en soorten en nog diverse soorten spoilers. Te gek om op te noemen bijna.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Stoere Citroen C3 Pluriel
Stoere Citroen C3 Pluriel
Stoere Citroen C3 Pluriel
Stoere Citroen C3 Pluriel
Redactie
Door Redactie

Zoeken