Tuning & styling

Brave gezinsauto gaat op de brave tour!

Brave gezinsauto gaat op de brave tour!

Abbes heeft voor de Peugeot 206 SW een bodykit ontwikkeld. Deze bodykit geeft de 206 SW alles behalve een brave uitstraling. De auto ziet er stoer en snel uit.

Aangezien de Peugeot 206 een zeer goed verkopende auto is, kom je ze overal tegen. De behoefte om deze auto´s een persoonlijke tint te geven neemt daarom toe. Abbes heeft daarop ingespeeld en voor de 206 SW een bodykit ontworpen.

Grote bumpers, spoilers, skirts en lichtmetalen velgen maken de 206 SW tot een auto die alles behalve standaard en burgelijk is. Zonder dat de 206 SW er lomp van oogt. 

Aan de voorkant wordt deze 206 SW Abbes gekenmerkt door de andere bumper met grote luchtinlaat. Deze bumper is bovendien geheel in kleur van de carrosserie gespoten. Voor wie van voren nog niet herkent dat het een 206 is, heeft Abbes in de voorbumper een typeplaatje gemonteerd wat het grote oppervlakte een beetje breekt.

Lopen we naar de zijkant van de auto dan springen de grote lichtmetalen velgen meteen in het oog. Deze vullen de wielkasten prima op. De wielkasten zijn voorzien van wielkastverbreders welke doorlopen in de zij-skirts. De zij-skirts laten de auto lager lijken dan deze in werkelijkheid op zijn wielen staat.

Ook de achterkant is niet ongewijzigd gebleven. Natuurlijk is er op het dak een achterspoiler gemonteerd en is de bumpers gewijzigd. 

De bodykit van Abbes geeft de 206 SW een compleet andere uitstraling. Van een ´brave gezinsauto´ tot een stoere boodschappenracer. Wij vinden het in ieder geval geslaagd!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Brave gezinsauto gaat op de brave tour!
Brave gezinsauto gaat op de brave tour!
Redactie
Door Redactie

Zoeken