Tuning & styling

Originele Volkswagen-accessoires voor Golf VI

Originele Volkswagen-accessoires voor Golf VI

Volkswagen presenteert een aantal praktische en stijlvolle accessoires voor de nieuwe Golf VI. De collectie van Volkswagen Zubehör bestaat onder meer uit een set om je bagageruimte in te delen, een serie dakkoffers en een subtiele bodykit.

De verschillende Volkswagen-tuners buigen zich momenteel over uitbundige stylingpakketten voor de nieuwe Golf. De auto is sinds jaar en dag immers een populair tuningsobject. Volkswagen´s eigen Zubehör-afdeling - die verantwoordelijk is voor af-fabriek accessoires - heeft inmiddels een subtiel pakket gepresenteerd. De bodykit bestaat uit voor een voorspoilerlip, een diffusor-achtige bumper aan de achterzijde, een set zijskirts en een spoiler op de achterklep. Het geheel geeft de Golf VI net dat beetje meer sportiviteit. En wie geen keuze kan maken uit de standaard lichtmetalen wielen kan kiezen voor de 17 inch Onyx-velg of de 18 inch Topas. Voor de finising-touch kan de B-stijl worden beplakt met carbonlook folie.

Flexibele bagageruimte
Onder de dubbele bodem van de bagageruimte van de Golf VI is de nodige opbergruimte. Maar een dergelijk groot vak zorgt ervoor dat al je losse spullen gaan schuiven. Volkswagen kan een plastic ´bak´ leveren met daarin de nodige vakken om onder meer je gevarendriehoek, reparatiesetje, reservelampjes en andere lossen zaken op te bergen. En wie voor de vakantie behoefte heeft aan extra ruimte kan een keuze maken uit één van de vier dakkoffers. Die zijn stuk voor stuk gespoten in zilver metallic en kunnen zowel links als rechts worden geopend.

Alle accessoires zijn leverbaar via de Volkswagen-dealer.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Originele Volkswagen-accessoires voor Golf VI
Originele Volkswagen-accessoires voor Golf VI
Originele Volkswagen-accessoires voor Golf VI
Redactie
Door Redactie

Zoeken