Tuning & styling

Extra stoere Nissan 350Z van Elia

Extra stoere Nissan 350Z van Elia

De van zichzelf al stoere Nissan 350Z wordt door Elia, één van de belangrijkste Renault tuners, flink opgedoft. De Nissan 350Z van Elia ziet er hierdoor nog sportiever uit.

In slechts drie weken tijd heeft men een eerste getunende versie voor de Nissan 350Z ontwikkeld welke werd geïntroduceerd op de Autoshow in Essen. Nu zijn er meerdere versies leverbaar die er zelfs nòg stoerder uitzien. In het oog springend zijn de enorme 19 en 20 inch lichtmetalen velgen die overigens behoorlijk aan de prijs zijn. De velgen inclusief banden komen op een bedrag tussen de € 4.100,- en € 4.600,-.

Meer uiterlijk vertoon is te vinden in een bodykit bestaande uit o.a. een voor- en achterbumper. Onder de achterbumper door komt een dikke dubbele uitlaat. Om het sportieve karakter extra te accentueren is er sportvering gemonteerd en is de 350Z nog een stukje dichter naar het asfalt gehaald.

Het totale pakket kost € 7.400,- wat inclusief de (dure) velgen is. Over een paar maanden verschijnt er ook een tuning-pakket voor de Nissan 350Z.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Extra stoere Nissan 350Z van Elia
Extra stoere Nissan 350Z van Elia
Extra stoere Nissan 350Z van Elia
Redactie
Door Redactie

Zoeken