Tuning & styling

BMW Z4 M Coupé volgens Hamann

BMW Z4 M Coupé volgens Hamann

BMW-tuner Hamann Motorsport heeft de BMW Z4 M Coupé grondig onder handen genomen. Diverse sportieve accessoires geven de Z4 M Coupé een nog sportievere uitstraling. Dankzij motortuning en het verwijderen van de begrenzer zijn bovendien de prestaties verbeterd.

Hamann claimt dat zelfs een auto als de Z4 M Coupé nog net dat beetje beter kan. Beter is misschien een groot woord, maar meer onderscheid kan de Z4 M Coupé rijder zeker realiseren. De tuner heeft dan ook een volledig pakket ontwikkeld voor de sportieve coupé. Aan de voorzijde is het vooral de compleet andere voorbumper die in het oog springt. Daarin zijn mistlampen en luchtinlaten gemaakt. De koplampen krijgen een agressievere look dankzij de covers die Hamann erover heeft gemonteerd. Aan de zijkant zijn het vooral de zijskirts die de Z4 M Coupé een andere look geven. In de skirts is een luchtinlaat gemaakt die zorgt voor extra koeling van de remschijven. Ook de achterzijde van de Z4 M Coupé heeft Hamann niet ongeroerd gelaten. Op de achterklep en de kofferbak werd een spoiler gemonteerd. De bumper werd aangepast en er werd plaats gemaakt voor vier uitlaatpijpen met een diameter van liefst 76 mm.

Topsnelheid
Voor diegene die de begrensde topsnelheid van 250 km/h graag wil doorbreken kan bij Hamann de begrenzer laten verwijderen. De topsnelheid ligt dan op 273 km/h. Wie nog 2 km/h extra topsnelheid wil en een iets pittigere acceleratie - het verschil zal nauwelijks merkbaar zijn - kan Hamann de motor van 15 pk en 20 Nm extra vermogen voorzien. Compleet passend bij deze motorische aanpassingen en het verhogen van de topsnelheid is een uitlaatsysteem met een fantastisch geluid.

Aluminium interieuraccenten
Om ook tijdens het rijden te worden getrakteerd op een sportievere uitstraling kan Hamann het interieur aanpakken. Met speciale vloermatten, aluminium pedalen, aluminium pook en handremhendel en diverse aluminium accenten op het dashboard geven de Z4 M Coupé net dat beetje meer sportiviteit. Een compleet lederen interieur en diverse multimedia systemen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW Z4 M Coupé volgens Hamann
BMW Z4 M Coupé volgens Hamann
BMW Z4 M Coupé volgens Hamann
BMW Z4 M Coupé volgens Hamann
BMW Z4 M Coupé volgens Hamann
BMW Z4 M Coupé volgens Hamann
Redactie
Door Redactie

Zoeken