Tuning & styling

RS4-look voor Audi A4 Cabriolet

RS4-look voor Audi A4 Cabriolet

Audi-tuner Caractère toont een bodykit voor de A4 Cabriolet. Het pakket is gebaseerd op het design van de RS4 Cabriolet en geeft uw A4 Cabriolet daarmee een RS4-look.

U wilt uw A4 Cabriolet de look geven van de supersnelle RS4 Cabriolet? Caractère maakt het mogelijk. Een uitgebreid pakket aan accessoires tovert de A4 Cabriolet om in een RS4. Een dikke V8 ontbreekt in het vooronder, maar de looks zijn in ieder geval lekker dik.

Vuistdikke uitlaatpijpen
Het pakket bestaat onder meer uit een speciale voorbumper. De bumper is voorzien van honingraatgaas in de luchtinlaten en de grille. De geïntegreerde voorspoiler en het RS4-logo maken de look aan de voorkant compleet. Van opzij zien we 18 inch lichtmetalen wielen zoals die ook op de originele RS4 zijn gemonteerd. De achterkant van de A4 Cabriolet wordt gedomineerd door een spoilertje op de achterklep en een dikke bumper. Door de bumper heen prijken twee vuistdikke uitlaatpijpen.

Prijs
Het pakket is leverbaar op alle types van de A4 Cabriolet. Voor het complete pakket moet - exclusief montage/spuiten en velgen - een kleine 1.500 euro worden neergeteld.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
RS4-look voor Audi A4 Cabriolet
Redactie
Door Redactie

Zoeken