Tuning & styling

Side- en bullbars voor Toyota RAV4

Side- en bullbars voor Toyota RAV4

Cobra levert speciaal voor de nieuwe Toyota RAV4 een uitgebreid pakket aan RVS-accessoires. De lijn aan accessoires voor de RAV4 bestaat uit onder andere chromen spiegelkappen, side- en bullbars en lichtmetalen wielen. Dankzij de Cobra accessoires krijgt de Toyota RAV4 een extra stoere look.

Het Duitse Cobra is specialist op het gebied van side- en bullbars. Het bedrijf heeft een Europese goedkeuring gekregen voor al haar producten. Dat betekent dat de producten in elk Europees land mogen worden verkocht. Bovendien heeft Cobra een typegoedkeuring gekregen op het gebied van voetgangersveiligheid.

RVS

De voorkant van de RAV4 is door Cobra aan te kleden met onder andere een bullbar. Deze is leverbaar in twee uitvoeringen. Optioneel zijn er twee extra lampen op te monteren. Verder kan Cobra een aantal chromen accenten leveren waarmee de grille wat meer aanzien krijgt. Op de achterkant zien we een chromen strip over de achterklep. De sidebars zijn voorzien van ´stepjes´ om de instap te vergemakkelijken. Tot slot zijn de spiegelkappen te vervangen door verchroomde exemplaren van de Duitse tuner.

Lichtmetalen wielen

Passend op elke RAV4 zijn de dubbele uitlaatpijpen. Deze kunnen op het standaard uitlaatsysteem van de RAV4 worden gemonteerd. Lichtmetalen wielen in 16, 17 en 18 inch staan eveneens in de catalogus van Cobra.
Alle Cobra artikelen en veel meer treft u in onze webshop www.trendyauto.nl.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Side- en bullbars voor Toyota RAV4
Side- en bullbars voor Toyota RAV4
Redactie
Door Redactie

Zoeken