Tuning & styling

Range Rover aangepakt door Merdad

Range Rover aangepakt door Merdad

Merdad heeft zijn handen uit de mouwen gestoken om de Land Rover Range Rover aan te pakken. Dikker, groter, minder deuren, het kan allemaal bij de Engelse tuners.

‘Een SUV kan altijd dikker’ moet Merdad gedacht hebben. Eerder pakten ze onder andere de Range Rover Evoque en een Porsche Cayenne aan, nu hebben ze zich gewaagd aan de nieuwe Range Rover. Onder andere dikkere wielkasten, een achterbumper volledig van carbon, een diffuser en een sideskirt pakket doen de Merdad Range Rover Highland GTC onderscheiden van de fabrieksversie. Onder de achterklep wordt een kleinere spoiler geplaatst en de dakspoiler wordt uitgebreid om de driedeurs volledig aan de wensen van Merdad te laten voldoen.

Extra pit
De tuners hebben de V8-Supercharged, die al niet misselijk was, aangepakt. In plaats van de af-fabriek 510 pk weet Merdad 700 pk uit de benzinestoker te halen. Samen met het sportuitlaatsysteem moet dit tot een heel prettig geluid kunnen komen. Grotere remmen, grotere wielen in 22 of 23 inch en persoonlijke touches in het interieur completeren de Merdad Range Rover Highland GTC

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Range Rover aangepakt door Merdad
Redactie
Door Redactie

Zoeken