Spyshots

BMW 5-serie Touring

Nieuwe BMW 5-serie Touring strekt de benen

Terwijl we nog aan het bijkomen zijn van de nieuwe BMW 5-serie Sedan, stuurt München de Touring naar buiten. Het duurt echter nog even voordat de nieuwe 5-station aan de wereld wordt voorgesteld. Pas in de tweede helft van 2010 is het zover.

Nieuwe BMW 5-serie Touring strekt de benen

Het is al weer een tijd geleden dat we voor het laatst de nieuwe BMW 5-serie Touring in het wild betrapten. Maar nu de nieuwe 5 zojuist is onthuld wil het merk graag even de aandacht op de auto blijven houden en stuurde het de Touring naar buiten. Wij waren er als de spreekwoordelijke kippen bij om een kiekje te schieten.

Duizend liter
Tja, erg mooi deze nieuwe platen van de 5-serie Touring, maar wat moeten we eigenlijk nog over de auto vertellen nu alles over de nieuwe Fünfer op tafel ligt. Het enige verschil ten opzichte van de Sedan is een grotere kofferruimte en, afgaande op de voorgaande generaties, afwijkende bilpartij met dito achterlichtunits. Zaken die BMW nog graag even geheim wil houden. De nieuwe Touring houdt in ieder geval dezelfde aflopende daklijn aan als dat van de huidige, dus reken in optimale toestand op een bagageruimte die zo’n 1.000 liter meer bevat dan de Sedan. 

Wil je alle ins and outs van de nieuwe BMW 5-serie Touring weten, dan verwijzen we je graag naar het reeds gepubliceerde artikel over de nieuwe 5-serie Sedan. Daar vind je alle details, noviteiten en het te verwachten motorengamma.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe BMW 5-serie Touring strekt de benen
Nieuwe BMW 5-serie Touring strekt de benen

Zoeken

Merk- & modeldossiers