Spyshots

New Grand Bentley ook extern vastgelegd

New Grand Bentley ook extern vastgelegd

Terwijl de mediabureaus van Bentley alle moeite doen om een teaser in elkaar te schroeven, speelt een fabrieksmedewerker van de fabrikant enkele onthullende foto´s van de New Grand Bentley aan de pers door. Deze zojuist externe beelden zijn daarentegen wel eerlijk geschoten.

Enkele delen van de Arnage-opvolger zijn dus al onder onze ogen gekomen. Dat neemt niet weg dat het nog altijd bijzonder is een Bentley tegen te komen. Zeker in het wild. Bovendien geven deze foto’s voor het eerst inzage in de proporties en buitenmaten van de voorlopig genoemde All New Grand Bentley. Zo te zien wordt de auto wederom een fors bemeten limousine. Z’n lengte is hooguit te schatten, maar Bentley’s aangeven dat er geen verlengde versie komt zegt wellicht genoeg. Geloof ons, aan binnenruimte geen gebrek.

Only the best
Bentley zou Bentley niet zijn als het niet uitsluitend het beste in de All New Grand stopt. Verwacht dus leder van de allerhoogste kwaliteit, het mooiste aluminium of andere edelmetalen en een reeks prachtig afgewerkte details. Het ultieme hart van het model is natuurlijk een machtige motor, wederom een 6.75 liter V8. Deze oude bekend wordt door Bentley flink onder genomen en zal als ‘nieuwe generatie’ door het leven gaan. Verwacht wordt een vermogen van 550 pk in combinatie met een koppel van 800 Nm. Ander verkrijgbare motoren worden niet uitgesloten en vierwielaandrijving zal standaard zijn. Deze technieken worden overigens gedeeld met de nieuwe Audi A8 die net als de Bentley volgend jaar de dealers aandoet.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
New Grand Bentley ook extern vastgelegd
New Grand Bentley ook extern vastgelegd
New Grand Bentley ook extern vastgelegd
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers