Spyshots

Chrysler Voyager

Vers plaatwerk voor Chrysler Voyager

Nieuws vanuit Amerika. Nu Chrysler weer een beetje kan ademhalen dankzij Fiat kan het zich weer inzetten om nieuwe producten te ontwikkelen. Eén van de eerste nieuwigheden is een opgefriste Voyager.

Vers plaatwerk voor Chrysler Voyager
Na alle perikelen moet Chrysler het even rustig aan doen. Een compleet nieuwe Voyager wordt het dus niet en eigenlijk is dat ook niet echt nodig aangezien de huidige generatie nog maar drie jaar oud is. Het wordt dus een facelift, maar wel een behoorlijke. Met name de veranderingen aan het interieur zijn ingrijpend. We wisten namelijk het binnenwerk ook al vast te leggen en we zien een compleet nieuw multifunctioneel stuurwiel met toegevoegde knoppen voor nog meer gebruiksgemak. Daarachter prijkt een herontworpen klokkenwinkel waarbij één teller behoorlijk groot uitvalt. Het navigatiescherm is tevens gegroeid en anders ingedeeld is ook de middenconsole. Eigenlijk is het gehele dashboard in het nieuw gestoken, compleet met moderne ventilatieroosters en al.

Exterieur
Aan de buitenzijde zijn de wijzigingen wat minder ingrijpend, eerder subtiel. Het gedeelte tussen de voor- en achterbumper blijft nagenoeg hetzelfde. Hooguit wat anders spiegels. Vóór ontvangt de Voyager een grille welke veel weg heeft van de 200C EV Concept uit 2009. Ook de bumpers krijgen een nieuwe vorm. Aan de achterkant zal LED-techniek te vinden zijn. Daar blijft ´t zo’n beetje bij. Technisch nieuws is er met de komst van de 3.6 liter Pentastar-V6 gekoppeld aan, hoe kan het ook anders, een zestraps automaat. Als klap op de vuurpijl zal Fiat haar innovatieve MultiAir-techniek gaan toepassen op de motoren van Chrysler. Dat betekent meer vermogen en trekkracht terwijl het brandstofverbruik lager zou moeten zijn.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Vers plaatwerk voor Chrysler Voyager
Vers plaatwerk voor Chrysler Voyager
Vers plaatwerk voor Chrysler Voyager
Vers plaatwerk voor Chrysler Voyager

Zoeken

Merk- & modeldossiers