Nieuws

Skoda Fabia Combi Greenline

Skoda Fabia Combi uniek met 14% bijtelling

Skoda is haar Greenline-gamma gestaag aan het uitbouwen. De laatste toevoeging is deze Fabia Combi Greenline die met zijn 1.2 TDI voldoende schoon is dat onze overheid hem niet belast met MRB. Zakelijk rijders profiteren van 14% bijtelling, een unicum voor een stationwagen.

Skoda Fabia Combi uniek met 14% bijtelling
De Skoda Fabia Combi is uitgerust met dezelfde 75 pk sterke 1.2 TDI als de Volkswagen Polo BlueMotion en de Seat Ibiza Ecomotive en verbruikt slechts 3,4 l/100 km aan diesel. Het brandstofverbruik komt overeen met een CO2-uitstoot van 89 gram per kilometer en daarmee komt deze Combi in aanmerking voor het maximale fiscale voordeel bij zakelijk gebruik. Particuliere kopers besparen op de kosten voor wegenbelasting. Skoda vraagt € 15.990,- voor de Fabia Combi Greenline en voor dat geld koop je een unieke auto. Momenteel is er namelijk geen enkele stationwagen te verkrijgen die vol in de belastingprijzen valt.

Uitrusting
De Fabia Combi Greenline heeft zijn zuinige karakter te danken aan het standaard gemonteerde start/stop systeem, een ‘intelligente’ dynamo die remenergie omzet in elektriciteit, banden met een lage rolweerstand, aangepaste overbrengingsverhoudingen van de versnellingsbak en een speciaal op zuinigheid afgestemd motormanagement. Als luxe noemt Skoda onder meer zaken als airconditioning, mistlampen vóór, ESP, cruise control en een radio/CD-speler met acht speakers en MP3-functionaliteit en 15 inch lichtmetaal.

De nieuwe Fabia Combi Greenline staat medio juni in de showroom, maar is nu al bestelbaar.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Skoda Fabia Combi uniek met 14% bijtelling

Zoeken

Merk- & modeldossiers