Nieuws

Kia Sorento Van

Sorento op grijs kenteken leverbaar

De Sorento is voortaan ook te verkrijgen als Van. Deze grijs kenteken versie van de populaire SUV kan worden geleverd met 2.4 liter benzine of met de 2.2 liter CRD-diesel al dan niet in combinatie met 2WD of 4WD.

Sorento op grijs kenteken leverbaar
Uiterlijk is de Sorento Van vrijwel niet van de reguliere uitvoering te onderscheiden, maar het interieur is ingrijpend aangepast. Zoals het een grijs kenteken variant betaamt beschikt de Van over een tussenwand met ruit die direct achter de voorstoelen is geplaatst. Dankzij de montage van dit speciale tussenschot is een verhoogd dak niet nodig. De achterste zitplaatsen zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor een volledige vlakke laadvloer welke via de beide achterportieren en de achterklep toegankelijk is. De laadruimte van de Sorento Van heeft een inhoud van 2,3 vierkante meter. De lengte en breedte van de laadruimte meet respectievelijk 1.710 mm en 1.390 mm en Kia claimt daarmee de grootste in dit segment aan te bieden. De hoogte van de laadruimte bedraagt 1.090 mm.

Van alle markten
Klanten van de Kia Sorento Van kunnen kiezen uit een 2.4 liter benzinemotor (174 pk/230 Nm) of de compleet nieuwe 2.2 liter CRDi-diesel (197 pk/430 Nm). Beide versies zijn zowel met twee- als vierwielaandrijving te bestellen en naar wens met een handgeschakelde versnellingsbak of een automatische transmissie verkrijgbaar. De Sorento VAN is per direct leverbaar in de uitvoeringen X-tra, X-ecutive en X-clusive. De vanafprijs bedraagt € 22.995,- exclusief BTW en BPM voor de uitvoering X-tra met 2.4 benzine. In combinatie met de 2.2 CRDi begint de prijslijst bij € 25.425,- (exclusief de gebruikelijk autobelastingen).
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers