Nieuws

Audi S editions

Audi strooit met S editions

Audi lanceert de ene na de andere edition. Na de Business Editions van de A4 en de A4 Allroad is het nu de beurt aan de S editions. Het zijn de speciale modellen die in een extra sportieve, rijke kledij worden gehuld.

Audi strooit met S editions

Zo kan men per direct naar de Audi-dealer hollen voor de speciale S edition van de A3 Cabriolet, de A5 Coupé en A5 Cabrio en de Audi TT Coupé en TT Roadster. Allen bieden een extra rijke uitrusting met een sportief karakter tegen een bescheiden meerprijs aan. Haast is echter wel geboden, want het gaat bij de S editions om een gelimiteerde oplage.

Audi A3 Cabrio
Audi voorziet de A3 Cabriolet S edition van volautomatische airconditioning, een middenarmsteun met opbergvak tussen de voorstoelen, een Audi radio/DVD-navigatiesysteem, S line-pakket, een multifunctioneel sportstuurwiel dat met leer is bekleed en van onderen is afgevlakt en Xenon plus-verlichting. Z’n prijs begint bij € 37.195,- en er is keuze uit de kleuren Daytonagrijs of Phantomzwart.

Audi A5 Coupé en Cabriolet
Over naar A5 Coupé S edition met een vanafprijs van € 47.490,-. Bij deze prijs zitten de volgende zaken ingegrepen: volautomatische airconditioning met drie zones, het Audi Parking System achter, een anti-diefstalalarm, een Audi-soundsysteem, een lichtpakket, Xenon plus-verlichting, MMI-navigatie, een bestuurders- informatiesysteem met kleurenscherm, een S line-pakket, een lederpakket, het S line exterieur. De versies met viercilindermotor bevatten bovendien een met leder bekleed multifunctioneel sportstuurwiel.

Audi TT Coupé en Roadster
Tot slot de TT S edition. In beide carrosserievarianten kan worden gekozen voor de versies met 1.8 TFSI of de 2.0 TFSI. De uitrusting van de S editions omvat onder meer een anti-diefstalalarm, een Audi Radio Concert, een Bose Surround Sound-systeem, een multifunctioneel met leder bekleed sportstuurwiel, Xenon plus-verlichting, het pakket à la S line en een S line-exterieur, een LED-interieur-lichtpakket en een klein lederpakket. De TT Roadster is bovendien voorzien van een windschot en een elektrisch bedienbare kap. Voor de versies met 2.0 TFSI komt daar nappalederen bekleding nog bij. De prijzen van de Audi TT S edition starten bij € 43.990,- en ook hier bestaan de verkrijgbare lakken weer uit Daytonagrijs of Phantomzwart.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Audi strooit met S editions
Audi strooit met S editions
Audi strooit met S editions
Audi strooit met S editions

Zoeken

Merk- & modeldossiers