Nieuws

Audi A1

Eerste foto Audi A1 letterlijk op straat

Audi had het allemaal zo mooi gepland, maar helaas. De vele teasers, video´s en schetsen die ons nog in het vooruitzicht liggen zijn een beetje overbodig geworden, want het front van de A1 ligt al op straat. Letterlijk en figuurlijk als je deze foto bekijkt.

Eerste foto Audi A1 letterlijk op straat
Rijst natuurlijk meteen de vraag wie die beste man op de voorgrond is. Nou, dat is Justin Timberlake. Justin Timberlake is vanaf 2010 officieel ambassadeur van Audi. In deze hoedanigheid gaat de Amerikaanse popzanger, acteur en songwriter een hoofdrol spelen in de internetcampagne die rondom de introductie van de Audi A1 wordt opgezet.

Details
Details over de A1 ontbreken grotendeels nog, maar met de twee conceptcars in het achterhoofd en het overige modellengamma van Audi in acht genomen valt er al veel te raden. Het officiële debuut van de A1 staat gepland voor de Autosalon van Genève (maart), maar in aanloop naar de onthulling zal Audi ons flink gaan teasen en stukje bij beetje meer onthullen. Wij houden je uiteraard op de hoogte in ons steeds dikker wordende dossier van de A1.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers