Nieuws

Mercedes-Benz SLS AMG

Prijs Mercedes-Benz SLS AMG bekend

Haast is geboden bij het plaatsen van een order voor de Mercedes-Benz SLS AMG. Het grootste gedeelte van de 60 voor Nederland bestemde exemplaren zijn namelijk al over de toonbank gevlogen. De Duitse sportwagen verkoopt als warme broodjes!

Prijs Mercedes-Benz SLS AMG bekend
De supersportwagen van Mercedes is een graag geziene gast op Autoreview.nl. Alle details van de auto zijn, net als een uitgebreide fotogallerij, de revue gepasseerd. Slechts de prijs van dit lekkers waren we jullie nog verschuldigd. En nu is die er ook. Het prijskaartje van de SLS AMG meldt een minimaal bedrag van € 242.976,-. Daarmee is het model bijna dertig mille goedkoper dan een Ferrari 458 Italia die voor € 272.073,- van eigenaar wisselt, maar nipt duurder dan de € 238.006,- kostende Lamborghini Gallardo LP560-4.

Levering begin 2010
Mercedes-Benz Nederland heeft van de fabriek slechts zestig paar sleutels toebedeeld gekregen die overigens reeds voor het grootste gedeelte vergeven zijn. In Duitsland is het jaarcontingent voor 2010 zelfs al uitverkocht. De levering van de SLS AMG begint aankomend voorjaar. Zaak voor de vermogende geïnteresseerde om er snel bij te zijn, want op = op! Of schoon geduld hebben.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijs Mercedes-Benz SLS AMG bekend
Prijs Mercedes-Benz SLS AMG bekend

Zoeken

Merk- & modeldossiers