Nieuws

Eerste blik op Wiesmann Roadster MF5

Eerste blik op Wiesmann Roadster MF5

Nog een paar nachtjes slapen en dan is er weer een nieuwe Wiesmann geboren. Op eigen bodem zal Wiesmann volgende week officieel het doek trekken van de Roadster MF5. En zoals we van Wiesmann gewend zijn is dat een auto met een ongekend karakter en spectaculaire prestaties.

Veel laat de exclusieve Duitse autofabrikant nog niet vrij. Maar het belangrijkste kunnen we gelukkig al met jullie delen: de prestaties. Onder de welvende lijnen ligt de van BMW M afkomstige V10 met een vermogen van 507 pk en een koppel van 520 Nm. Inderdaad, de motor die ook in de M5 ligt. Wiesmann weet de Roadster MF5 hiermee in slechts 3,9 seconden naar de 100 km/h te laten sprinten en een topsnelheid te bereiken van 310 km/h. Alsof de auto daarmee nog niet exclusief genoeg is deelt Wiesmann mee dat er slechts 55 exemplaren van de Roadster MF5 worden gebouwd.

Meer details volgen
Als Wiesmann op de IAA het doek van de auto trekt kunnen we jullie meer details en foto´s tonen. Wij houden jullie op de hoogte en zullen live vanuit Frankfurt verslag doen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers