Nieuws

Vernieuwde Fiat Sedici geprijsd

Vernieuwde Fiat Sedici geprijsd

Fiat heeft een prijskaartje aan de vernieuwde Sedici gehangen. Het model beschikt over een sterkere en zuinigere motor. De Sedici wordt daarom ´beloond´ met een B-label.

Tijdens de facelift bracht Fiat de nieuwe neus van de Sedici is in lijn met de rest van de Fiat familie. Tevens zorgen nieuwe velgen, lakkleuren en interieurstoffen ervoor dat de compacte SUV er weer fris uitziet. De Fiat Sedici is verkrijgbaar als 4x2 en als 4x4 en met een 120 pk sterke 1.6 benzinemotor. De motor heeft door aanpassing van het motormanagement 13 pk meer gekregen. Echter is de CO2-uitstoot met 14 gram per kilometer afgenomen. Gevolg hiervan is dat het milieulabel van C naar B is gegaan. De gemiddelde CO2-uitstoot bedraagt 143 g/km. Het koppel van de Euro5 benzinemotor steeg van 145 naar 156 Nm. Dieselen is vooralsnog niet mogelijk met de vernieuwde Sedici.

Young
De nieuwe Sedici is verkrijgbaar vanaf € 17.995. De Sedici is er per direct ook in een complete lanceringsuitvoering: de ‘Young’. Voor € 500 is de compacte SUV dan voorzien van donker getint glas, 16” lichtmetaal en een radio/CD/MP3-speler met een center speaker op het dashboard.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers