Nieuws

Miljonairs opgelet: de nieuwe Bentley

Miljonairs opgelet: de nieuwe Bentley

Rechtstreeks uit de Bentley fabriek onthullen wij de neus van de nieuwe Grand Bentley. Een medewerker van de fabrikant maakte de foto’s en speelde ze door aan het Engelse Car Magazine.

Na de eerste beelden van de Alfa Romeo Milano lekt de nieuwe Bentley ook uit via een medewerker. Deze fotografeerde de grote Brit in het hoofdkwartier van Bentley. Vooral de voorkant van de sedan is duidelijk in beeld gebracht. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Arnage, worden de vier koplampen niet even groot, maar zullen de buitenste units kleiner worden. De LED-techniek die gebruikt wordt in de koplampen geven de auto een moderne uitstraling.

Project Kimberley

De kwaliteitchecks van project Kimberley, zoals het project intern heet, gaan door. Het model moet de beste en meest luxe Bentley ooit worden. Geen onderdeel uit de Arnage zal worden hergebruikt en ook zal deze naam vervallen. Op dit moment gaat de luxe sedan nog door het leven als ‘the new Grand Bentley’. Tijdens de officiële introductie verwachten wij echter een sierlijke naam, zoals de Engelse merken dat zo goed kunnen. 

Post uit Duitsland
De nieuwe Bentley zal technisch verwant zijn aan de nieuwe Audi A8. Toch zullen niet alle onderdelen in dozen uit Duitsland komen. Onder de lange golvende motorkap zullen we waarschijnlijk een moderne variant van de 6,75 liter V8 tegenkomen.

De nieuwe Bentley zal tijdens de IAA in Frankfurt onthuld worden. Bron: carmagazine.co.uk

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Miljonairs opgelet: de nieuwe Bentley
Miljonairs opgelet: de nieuwe Bentley
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers