Nieuws

Hummer H3 met houten wielen

Hummer H3 met houten wielen

Uitgekeken op al het chroom, mat, hoogglans of gietzwart die de huidige lichtmetalen wielen sieren. Bezoek dan de Zoo Art Fiar die eind deze maand plaatsvindt en doe inspiratie op. Tegenover het Royal Academy of Arts in Londen staat deze Hummer geparkeerd met 40 inch houten wielen.

Op de Europese wegen zijn we menig keren een Hummer model tegengekomen waaronder wielen waren geschroefd die buiten de reguliere inchmaten vallen. Twintig inch of groter is eerder regel dan uitzondering. Gelijk hebben de eigenaren van deze SUV’s, want zelfs een 18 inch staat gewoonweg niet onder een Hummer. Groot is het enige wat bij een Hummer past. De 40 inch houten wielen die onder deze ´Zoo Art Fair´ Hummer H3 zijn gemonteerd zal men zelden tot nooit meer tegenkomen. Wellicht kan de auto wel rijden, maar met zo weinig rubber is rijden alles behalve comfortabel.

Kunstexpositie
De bedenker van deze moderne koets is de artiest Matthew Harrison. Hij wilde hiermee voornamelijk een publiciteitsstunt uithalen om de vijfde Zoo Art Fair te promoten. Bovendien is een deel van zijn eigen werk te zien tijdens deze kunstexpositie.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Hummer H3 met houten wielen
Hummer H3 met houten wielen
Hummer H3 met houten wielen
Redactie
Door Redactie

Zoeken