Nieuws

Eerste KTM X-Bow afgeleverd

Eerste KTM X-Bow afgeleverd

De sleuteloverhandiging van de eerste KTM X-Bow in Nederland is een feit. De heer Piet Versluis is de gelukkige die het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen en over Neerlands wegen mag sturen.

KTM-servicedealer Helfferich mocht met trots de eerste KTM X-Bow afleveren aan een klant. De heet Piet Versluis nam met evenveel trots zijn nagelnieuwe bolide in ontvangt. De eerste X-Bow eigenaar is naar eigen zeggen een autoliefhebber pur sang. “Toen ik op zoek was naar een nieuwe, aparte sportwagen kwam ik via de zoekmachine Google bij de KTM X- Bow terecht. Ik raakte op slag verliefd, vooral de exorbitante uitstraling sprak mij aan", aldus Versluis. Via enige moeite kon Versluis een X-Bow aanschaffen. Nog geen tien dagen erna was z´n X-Bow al op transport gezet naar Nederland.

Ultieme rij-plezier
De X-Bow staat volgens KTM compromisloos voor absolute topprestaties en ultiem rijplezier. Dallara Automobili uit Italië levert de lichte, koolstofvezel monocoque met aluminium subframe. Met een 240 pk sterke 2.0 liter TFSI-motor van Audi en een gewicht van slechts 790 kilogram staat de auto garant voor uitstekende prestaties. De acceleratie van 0 naar 100 km/h neemt maar 3,9 seconden in beslag. De X-Bow wordt geproduceerd door KTM Sportscar GmbH. In Nederland draagt automobielbedrijf Helfferich in Heteren - in opdracht van importeur KTM Nederland - zorg voor de verkoop en de service van de KTM X-Bow.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken