Nieuws

Suzuki Grand Vitara GT: Lekker sportief

Suzuki Grand Vitara GT: Lekker sportief

De Suzuki Grand Vitara is vanaf heden leverbaar met stoere GT-pakketten. De Suzuki Grand Vitara GT wordt gekenmerkt door onder meer een sportieve achterbumper, twee uitlaatpijpen, skits, spoilers en spatbordverbreders. De Grand Vitara oogt hierdoor lekker stoer en sportiever.

Dankzij de hoekige en robuuste vormgeving is de Suzuki Grand Vitara al een stoer ogende SUV. De Nederlandse importeur heeft echter een aantal accessoirepakketten laten ontwikkelen. Hierdoor oogt de Grand Vitara nog net dat beetje stoerder en sportiever.

GT-accessoirepakketten
De GT-accessoirepakketten bestaan uit diverse onderdelen die specifiek voor de Grand Vitara zijn ontworpen. Er is de keuze uit een drietal pakketten. Het GT Bodypakket bestaat uit een zwart gekleurde achterklepspoiler, zwarte spatschermverbreders en zwarte zijskirts. Het Bodypakket kost € 1.499,-. Het tweede pakket is de GT Uitlaatkit waarbij de sportieve achterbumper en de twee uitlaatpijpen zorgen voor een sportieve aanblik van de achterzijde. Dit pakket kost € 1.599,-. Wie beide pakketten koopt kiest voor het GT-pakket en moet € 2.998,- betalen.

Voor de 5-deursuitvoeringen
De GT-pakketten zijn beschikbaar voor alle 5-deursuitvoeringen van de Grand Vitara, zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief BTW en montage.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Suzuki Grand Vitara GT: Lekker sportief
Redactie
Door Redactie

Zoeken