Nieuws

Seat Ibiza ´International Car of The Year´

Seat Ibiza ´International Car of The Year´

De Seat Ibiza is onderscheiden met de titel ´What Car? International Car of the Year´. Hiermee behoudt de Seat Ibiza deze titel, vorig jaar won de Seat Ibiza immers ook.

De Seat Ibiza won deze pijrs in de klasse van compacte auto’s, dat in Groot Britannië bekend staat als het Supermini-segment.
 
De jury, die bestaat uit roadtesters en journalisten van het tijdschrift What Car?, wezen de Ibiza 1.2 vijfdeurs wederom aan als winnaar in zijn klasse. Vorig jaar won de Ibiza 1.2 niet alleen de titel in het Supermini-segment, maar was hij ook overall winnaar van de competitie.
 
De prijs die bij de titel hoort, werd tijdens een spetterende ceremonie in Londen door What Car?-uitgever Rob Aherne overhandigd aan SEAT UK-directeur Kevin James. Aherne lichtte daarbij toe dat de Seat Ibiza een aantrekkelijk uiterlijk heeft, veel enthousiasme oproept en bovendien zeer sportief rijdt. Behalve dat vindt hij de Seat Ibiza kwalitatief hoogwaardig, zien de gebruikte materialen er goed uit en overtreft daarmee zijn concurrentie.
 
SEAT mag er trots op zijn om voor de tweede keer op rij deze belangrijke onderscheiding te ontvangen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Seat Ibiza ´International Car of The Year´
Redactie
Door Redactie

Zoeken