Nieuws

Performance Package voor AMG-modellen

Performance Package voor AMG-modellen

Mercedes-AMG gaat een ´Performance Package´ leveren voor 3 AMG-modellen. Het betreffen de SLK 55 AMG, CLS 63 AMG en SL 55 AMG. De pakketten zijn ontwikkeld met het oog op mensen die graag eens het circuit gebruiken om hun AMG-model volledig te kunnen benutten.

De AMG-modellen van Mercedes zijn uiteraard geschikt voor de openbare weg, maar kunnen daar nooit tot het uiterste worden beproefd. Het is dan ook niet vreemd dat diverse AMG-eigenaars in het weekend op het circuit te vinden zijn. Wie daar echt het uiterste uit zijn auto wil halen kan vanaf heden bij Mercedes-AMG terecht voor een speciaal optiepakket voor op de SLK 55 AMG, de CLS 63 AMG en de SL 55 AMG.

Performance Package
Voor de CLS 63 AMG bestaat het pakket onder meer uit keramische remschijven, een zelfsperrend achterdifferentieel (40%), 19 inch AMG-wielen, AMG sportvering en een AMG-stuurwiel. De SLK 55 AMG voorzien van het ´Performance Package´ is voorzien van zaken als keramische remschijven, 18 inch AMG-wielen, AMG sportvering, AMG-stuurwiel en diverse carbon onderdelen in het interieur. Tot slot kan ook de SL 55 AMG worden voorzien van het speciale pakket. Voor de Coupé-Cabrio bestaat het pakket uit keramische remschijven, een zelfsperrend achterdifferentieel (30%), 19 inch AMG-wielen, AMG sportvering gebaseerd op het ABC-systeem, een extra oliekoeler, AMG voorbumper met grotere luchtinlaten en een sportstuurwiel.

Long life
Bij alle drie de modellen zullen de aanpassingen een merkbaar effect hebben op de dynamische rij-eigenschappen op het circuit. Bovendien zorgen de keramische remschijven (op alle drie de modellen) en de extra oliekoeler (SL 55 AMG) voor een langere levensduur en de mogelijkheid om langer door te blijven rijden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Performance Package voor AMG-modellen
Performance Package voor AMG-modellen
Redactie
Door Redactie

Zoeken