Nieuws

Subtiele facelift maakt BMW X5 nog krachtiger

Subtiele facelift maakt BMW X5 nog krachtiger

De BMW X5 is behoorlijk vernieuwd. De uiterlijke wijzigingen zijn slechts subtiel maar onderhuids is veel nieuws te melden o.a. krachtigere motoren en geavanceerde aandrijving voor de BMW X5.

Met een omvangrijke update maakt BMW dit najaar de succesvolle X5 nog aantrekkelijker. Vier jaar na zijn marktintroductie mag het eerste Sports Activity Vehicle zich nog steeds verheugen over gestaag stijgende verkoopcijfers. Om er nu voor te zorgen dat dit zo blijft, hebben de ingenieurs en ontwerpers de grote, sportieve offroader van de BMW X-familie    technisch en optisch grondig onder handen genomen en veel innovatie toegevoegd.

Het nieuwe, intelligente vierwielaandrijvingssysteem xDrive, nieuwe krachtigere motoren en geactualiseerde stijlkenmerken vormen samen de highlights van deze model update. Daarmee
blijft de X5 ook in de toekomst de perfecte automobiel voor sportief ingestelde rijders die de voor BMW zo kenmerkende rijeigenschappen graag combineren met een hoge zitpositie en uitstekende terreinkwaliteiten.

De nieuwe BMW X5 wordt in september 2003 op de Internationale Automobilausstellung IAA in Frankfurt voor het eerst aan het grote publiek getoond. Begin december gaan de eerste nieuwe modellen de weg op.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Subtiele facelift maakt BMW X5 nog krachtiger
Redactie
Door Redactie

Zoeken