Nieuws

Volkswagen Touareg Exclusive Edition

Volkswagen Touareg Exclusive Edition

Volkswagen viert het succes van haar SUV Touareg met een luxe en gelimiteerde Touareg Exclusive Edition. Van de zeer rijke en exclusief uitgeruste Touareg worden wereldwijd slechts 999 exemplaren verkocht.

In drie jaar tijd heeft Volkswagen ruim 250.000 Touareg’s verkocht. Het succes van de SUV wordt door Volkswagen gevierd met een speciaal model. Deze Touareg Exclusive Edition wordt gebouwd door Volkswagen Individual, de specialist binnen Volkswagen voor bijzondere en klantgerichte aanpassingen.

Designpakket
Het exterieur van deze gelimiteerde Touareg onderscheidt zich door andere het designpakket. Dat bestaat uit een andere voor- en achterbumper. Deze zijn volledig in kleur van de carrosserie gespoten en aan de voorkant voorzien van een klein spoilertje. Verder zijn de zijskirts vergroot, monteerde Volkswagen twee dikke uitlaatpijpen en is er een verchroomde set dakrails op het dak gemonteerd. Een spoiler op de achterklep en een setje 19 inch lichtmetalen wielen ronden het designpakket af. Volkswagen levert de Touareg Exclusive Edition in vijf carrosseriekleuren.

Nappaleer
De exclusieve sfeer van het exterieur wordt ook in het interieur doorgevoerd. Daar zien we onder andere luxe sierlijsten op het dashboard en tweekleurig nappaleer op de stoelen en in de deurpanelen. Op de dorpels is een aluminium lijst gemonteerd met daarop het serienummer. Deze sierlijst benadrukt de exclusiviteit van deze speciale Touareg. Naar wens is het interieur door Volkswagen Individual nog verder aan te kleden. Denk hierbij aan een uitgebreid audio-/navigatiesysteem, DVD-speler, TFT-schermpjes of zelfs een koelkastje.

Vijf motoren
Volkswagen levert de Touareg Exclusive Edition met vijf motoren waarvan drie diesels en twee benzinemotoren. Het motorengamma bestaat uit de 2.5 TDI (174 pk), de 3.0 V6 TDI (225 pk), de V10 TDI (313 pk), de 3.2 V6 FSI (280 pk) en de 4.2 V8 (310 pk). Wereldwijd worden slechts 999 exemplaren van de Touareg Exclusive Edition verkocht.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volkswagen Touareg Exclusive Edition
Volkswagen Touareg Exclusive Edition
Volkswagen Touareg Exclusive Edition
Volkswagen Touareg Exclusive Edition
Redactie
Door Redactie

Zoeken