Nieuws

Nieuwe Ford Focus ST is ongeduldig

Nieuwe Ford Focus ST is ongeduldig

De nieuwe Ford Focus ST heeft zin om te knallen. Nou ja, de persoon die deze kiekjes de wereld in heeft geslingerd althans. De officiële onthulling moet nog plaatsvinden namelijk.

De oranje kleur op de Focus Active Wagon was al lekker (kek). De goudgele gloed op de aanstormende Focus ST is dat zowaar nog meer. Het is inmiddels een aangename traditie bij de een na snelste Focus. En nu maar hopen dat daadwerkelijke kopers het ook aandurven. Zo brengt een regenachtige dag als vandaag toch nog enige vrolijkheid op de weg. Houden wij van!

Pijp 'm gaan!

Binnenkijken bij de nieuwe Focus ST was al eens mogelijk. Evenals een glimp opvangen van het exterieurdesign. Waren we eerder nog lichtelijk teleurgesteld dat de ST op het visuele vlak nauwelijks zou afwijken van de mildere ST Line, daar moeten we nu op terugkomen. De Focus ST oogt wel degelijk nog weer wat dikker. Ook de blaaspijpen, die als vanouds op de hoeken zijn gesitueerd, komen, nu alle camouflage is verdwenen, beter uit de verf. Nu nog die verwachten om en nabij de 300 pk en gaan met die goudgele banaan!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Ford Focus ST is ongeduldig
Nieuwe Ford Focus ST is ongeduldig
Nieuwe Ford Focus ST is ongeduldig
Redactie
Door Redactie

Zoeken