Nieuws

Een nieuwe Focus, een nieuwe Ford RS

Een nieuwe Focus, een nieuwe Ford RS

Het is wat. De lak van de nieuwe Ford Focus dampt nog na, of men droomt alweer van een RS. En dat terwijl de geur van smeulend rubber van de huidige generatie nog niet eens uit de neus is verdwenen. Afijn, wordt de nieuwe Focus RS zo?

Een nieuwe Focus, een nieuwe RS. Zover is zeker. Wanneer? Op z'n vroegst in 2020 beweren insiders. Waarschijnlijk later. Ford dient de RS namelijk keer op keer op als een niet te versmaden toetje nadat we ons vol hebben gegeten aan het hoofdgerecht, de huis-tuin-en-keuken-Focus. Oftewel, een steevaste lancering in de staart van de levenscyclus.

Realistisch voorwerk

Hopelijk past Ford deze strategie rond de volgende RS aan, zodat er wat langer van te genieten valt ten tijde van de actieve Focus-generatie. Hoe moeilijk kan het zijn immers? Een potige voorbumper hier, een dakspoiler daar, twee kachelpijpen en een kwartet grote, agressieve wielen, een kruiwagen vol peekaa's, en voila, klaar is ook deze feest-Kees!

Hier pak aan, Ford, alvast wat voorwerk namens X-Tomi Design. Of de gekende photoshopper in de buurt zit van Ford's visie op de nieuwe Focus RS, wie zal het zeggen. Wat ons betreft hoeft er niets meer aan gedaan te worden. Kom maar op in deze gedaante. Idem X-Tomi's Focus ST als net-niet-RS. Gratis en voor niets, Ford. Profiteer ervan en schiet een beetje op, wil je…?!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Een nieuwe Focus, een nieuwe Ford RS
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers