Nieuws

Dit is de nieuwe Volvo V60!

Dit is de nieuwe Volvo V60!

De huidige Volvo V60 zal spoedig worden afgelost door de auto op deze foto's. Maar dat hadden we eigenlijk nog niet mogen weten.

Voorheen was het veelal China of een plek nog verder naar het zuiden de schuldige. Maar tegenwoordig valt de bron van een lekkage steeds vaker dichterbij huis te vinden. Lekte gister de nieuwe Ford Focus uit via Hongarije, en daarvoor de Ferrari 488 GTO via ons eigen kikkerlandje, nu krijgt zowaar Bosnië deze twijfelachtige eer. Door de nieuwe Volvo V60 vroegtijdig de wereld in slingeren.

Zoek de verschillen

De nieuwe V60 zou Volvo's grote verrassing op de Autosalon van Genève moeten worden. Dat feestje is nu enigszins verpest. Maar tegelijk hadden de Zweden dan allicht beter een ander design moeten tekenen. Nu heerst er, het kleinere formaat daargelaten, een zoek-de-verschillen-gevoel tussen de nieuwe V60 en de V90.

Save the date

Naar verluidt zal Volvo op 21 februari alle details van de nieuwe 60-serie uit de doeken doen. Alvast de verwachtingen van de nieuwe V60 in je opnemen, dan kan met dit artikel.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Dit is de nieuwe Volvo V60!
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers