Nieuws

Bijzonder: man bouwt Lamborghini Aventador om tot Xbox-controller

Bijzonder: man bouwt Lamborghini Aventador om tot Xbox-controller

Praktisch is het niet, indrukwekkend wel: je Lamborghini Aventador ombouwen tot racesimulator, zodat je Forza 7 net even wat realistischer kunt beleven dan normaal.

De meeste mensen spelen games als Gran Turismo en Forza voor hun tv, met een controller in de hand. Wil je wat serieuzer aan de bak, dan komt het er al snel op neer dat je een racestuur en pedalen aan moet schaffen. Maar wat als je veel teveel geld hebt en eigenlijk niet zo goed weet wat je ermee moet doen... Dan voldoet een simpel racestuurtje niet meer.


Stel: je hebt een Aventador en je bent een fanatiek gamer. Wat voelt er dan echter dan gamen vanachter je Aventador-stuur? Ja, racen op een echt circuit natuurlijk, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom besloot Facebook-gebruiker POG het over een andere boeg te gooien. Als je je Lambo niet naar het circuit kunt brengen, dan breng je het circuit toch gewoon naar je Lambo?

POG legt niet uit hoe hij het gefixt heeft, maar hij laat wél zien wat hij gefixt heeft. Eerst laat hij zien dat hij Forza 7 aanschaft. Vervolgens racet hij naar huis in zijn Aventador, die langzaam maar zeker verandert in een Xbox-controller. De laatste stap is het installeren van de projector op het dak, zodat hij Forza 7 levensgroot op een doek kan projecteren.

Toegegeven: we zijn een klein beetje jaloers dat wij niet op deze manier kunnen gamen, want bijzonder is het zeker. Of we het na zouden doen als we een Aventador zouden hebben is echter een tweede.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken