Nieuws

Net even anders: Audi Q7 Exclusive

Audi Q7 Exclusive

Liefst 1,8 miljoen auto's verkocht Audi vorig jaar en nu is het aandeel van de Q7 daarin gering, toch is er een aanzienlijke kans dat er twee dezelfde Q7's zijn of worden afgeleverd. Voor wie dat absoluut wil voorkomen is de Q7 Exclusive.

Ruim 27.000 mensen kozen reeds voor de nieuwe Audi Q7 en dat worden er aanzienlijk meer nu het model sinds dit jaar ook verkrijgbaar is in China en binnenkort ook Amerika. En al die mensen wordt nagenoeg dezelfde prijslijst voorgeschoteld. De meesten vinden dat prima, maar er zijn ook veeleisers die graag een unieke Q7 wensen. En dan komt de expertise van Audi Exclusive om de hoek kijken.

Eigen brochure

Wat Audi Exclusive speciaal maakt is dat het haar eigen brochure heeft die veel verder gaat dan de reguliere folder. Op deze manier kan de klant een Audi samenstellen die niemand anders rijdt. Een Nardo Grey uitgevoerde Q7 met hoogglans gelakte single frame-grille bijvoorbeeld, binnenin voorzien van een two-tone kleurig meubilair met beige Valcona-lederen zitvlakken en zwarte achterzijde.

Speciale houtsoorten en aluminium sierdelen, alsook ongebruikelijk stiksels zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Net als wieldesigns die niet in de reguliere prijslijsten staan. Indien gewenst kunnen deze zelfs gelakt worden in dezelfde (grijs)tint als de carrosserie. Kortom u vraagt, Audi Exclusive draait.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Audi Q7 Exclusive
Audi Q7 Exclusive
Audi Q7 Exclusive
Audi Q7 Exclusive
Audi Q7 Exclusive
Audi Q7 Exclusive
Redactie
Door Redactie

Zoeken