Nieuws

Mazda 'CX-7' is al zo goed als klaar

Mazda CX-4

Weet je nog? In september vorig jaar trok Mazda het doek van de Koeru Concept, een grote maar relatief lage crossover die wel eens model kan staan voor de nieuwe CX-7. Wel, de auto blijkt al zo goed als klaar voor productie te zijn.

Deze drie foto's van een niet bekende Mazda zijn zichtbaar vlug genomen tijdens een Chinees event. De auto vertoont behoorlijk wat trekjes van de nog niet zo lang geleden getoonde Koeru Concept. Sterker nog, beide auto's lijken als twee druppels water op elkaar (wanneer je de scherpe 'concept'-randjes van de Koeru wegdenkt). Iets waarvan we Mazda kennen, want het Japanse merk blijft met haar productiemodellen veelal trouw aan de studiemodellen.

Dit jaar nog?

Dit is een vraag die ons ook bezighoudt. Tot voor kort was het zelfs nog niet eens zeker of de Koeru Concept zou resulteren in een productiemodel. Wel, bij deze de bevestiging. Wanneer Mazda de vermoedelijk geheten CX-7 officieel gaat voorstellen is evenwel volstrekt onbekend. Wij zouden immers niet eens weet mogen hebben van diens bestaan. Wordt dus vervolgd…

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Mazda CX-4
Mazda CX-4
Redactie
Door Redactie

Zoeken