Nieuws

De 5 begeerlijkste auto's van 2015

Na het lijstje van de 'lelijkste auto's van 2015' is deze top-5 al evenzo smaakgevoelig. En ook ditmaal gaan we via de mail of Facebook gerust de discussie met je aan. Maar laten we één ding op voorhand afspreken: als autoliefhebber behoren deze 5 auto's sowieso tot de smaakmakers van 2015, of het nu je persoonlijke voorkeur is of niet.

Lamborghini Aventador LP750-4 SV

Lamborghini Aventador LP750-4 SV

Zo stijlvol als die Italianen kunnen overkomen, zo bruut kunnen hun uitspattingen zijn. Toen wij begin dit jaar in Genève oog-in-oog stonden met deze 750 pk sterke Aventador was voor ons al meteen duidelijk: dit moet de begeerlijkste auto van 2015 zijn. En aldus geschiedde. Lees meer »

Aston Martin GT12

Aston Martin GT12

Hoe doen die Britten dat toch? Dit jaar viert de Aston Martin Vantage zijn tiende verjaardag, maar we zijn er nog altijd niet op uitgekeken. Want ook de dit jaar gepresenteerde GT12-versie weet bij ons weer dusdanige hartkloppingen teweeg te brengen dat een topnotering in het jaaroverzicht niet uit kon blijven. Lees meer »

Porsche Cayman GT4

Porsche Cayman GT4

Een rondje Nürburgring in een tijd van 7 minuten en 40 seconden. Jawel, sneller dan de 911 GT3 en Turbo S van de 997-generatie, vlotter dan de eerste 911 GT3 RS en ook rapper dan menig gerespecteerde supersportauto met significant hogere vermogens. Moeten we deze derde plek in de lijst met meest begeerlijke auto's van 2015 dan nog verder toelichten? Lees meer »

BMW M4 GTS

BMW M4 GTS

Of wij gek zijn op spoilers? Als ze functioneel zijn zeker! En het zal je dan ook zijn opgevallen dat de top 4 van meest begeerlijke auto's van het afgelopen jaar bedeeld zijn met de nodige spoilers. Ook deze M4 GTS. Maar geloof ons, die enorme vleugel zit er echt voor functionele doeleinden. En dan smullen wij ervan. Lees meer »

Donkervoort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition

Donkervoort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition

Deze nummer 5 zal je wellicht wat onverwachts in de lijst doen opduiken. Dat begrijpen we. Maar wat ons betreft mag deze Nederlandse trots niet ontbreken. Al is het alleen maar omdat ook wij stiekem best een beetje chauvinistisch zijn. Mogen we? Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken