Nieuws

Zoveel kost(te) de Ferrari F12tdf…

Zoveel kost(te) de Ferrari F12tdf…

Dat Ferrari de laatste jaren te pas en te onpas strooit met allerhande speciale edities is niet naar ieders wens. Maar geef het bedrijf eens ongelijk als je de kostprijs van de F12tdf in ogenschouw neemt.

De F12tdf is het laatste paradepaardje van Ferrari Tailor Made, de afdeling die wordt ingeschakeld als er iets heel speciaals gemaakt moet worden. Want de F12tdf mag in de basis dan een F12berlinetta zijn, er is behoorlijk veel aan verspijkerd om hem nog beter te laten presteren. Maar goed, daar vraagt Ferrari dan ook een flinke compensatie voor…

't Is maar geld...
De F12berlinetta wisselt voor € 358.982,- van eigenaar. De F12tdf doet dat bij € 310.184,- maar dan komen de lokale belastingen er nog bij bovenop. Wie een F12tdf op Nederlands kenteken wil hebben is daarvoor zo'n € 465.000,- kwijt. Oftewel: anderhalve ton aan belastingen. Maar goed, de gelukkige doet daar niet moeilijk over en de rest hoeft zich er niet langer druk over te maken. De F12tdf is namelijk al strak uitverkocht. Alle 799 exemplaren.

Bron: Telegraaf

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Zoveel kost(te) de Ferrari F12tdf…
Zoveel kost(te) de Ferrari F12tdf…
Zoveel kost(te) de Ferrari F12tdf…
Redactie
Door Redactie

Zoeken