Nieuws

Ferrari California T 'Vettel Edition' gespot

Ferrari California T 'Vettel Edition' gespot

Ferrari Tailor Made heeft het er maar druk mee. De ene na de anders 'special' wordt immers uit de hoge hoed getoverd. En deze markante California T ter ere van Sebastian Vettel hoort daar ook bij.

Naast enkele F1-wereldtitels heeft Sebastian Vettel straks ook enkele auto's op zijn naam staan. In 2011, toen hij nog voor Red Bull reed, werd er immers al eens een unieke Infiniti FX naar het Duitse snelheidswonder vernoemd. Deze Ferrari op basis van de opgewaardeerde California lijkt de volgende te zijn.

SF15-T

De wattes?! Ja, dit klinkt voor de meesten als een printer van Epson, maar Scuderia Ferrari-fanaten weten natuurlijk wel beter. SF15-T is de feitelijke naam van de bolide waarmee Ferrari's F1-team momenteel een keurige tweede plek in handen heeft bij de constructeurs. Het kleurenschema van de ST15-T is ook meteen de inspiratiebron geweest voor de California T Vettel Edition. Zonder commerciële stickers gelukkig, al is het 'schildje' op de voorste spatborden zo plat als dubbeltje.

Of Ferrari ook op de motorkap een sticker heeft gebruikt voor haar embleem is niet goed te achterhalen door de matige kwaliteit van de foto. Vanbinnen pakt het in elk geval uit met de driekleur van Italië en bijzondere sportstoelen in zwart/rood leder. Wanneer de vermoedelijke one-off officieel wordt onthuld is niet bekend.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Ferrari California T 'Vettel Edition' gespot
Ferrari California T 'Vettel Edition' gespot
Redactie
Door Redactie

Zoeken