Nieuws

Range Rover Evoque Cabrio gespot tijdens fotoshoot

Range Rover Evoque Cabrio

Range Rover is de laatste puntjes op de i aan het zetten om de Evoque Cabrio een daverende introductie te geven. En daar hoort natuurlijk een gelikte fotoshoot bij. Autospotter Ferd was daar bij van een afstandje, schoot wat eigen kiekjes en deelde deze met de rest van de wereld.

Het productiemodel van de Evoque Cabrio zal als twee ruppels water op de eerdere conceptcar lijken. De slechte zoom-kwaliteit zelfs buiten beschouwing gelaten onthullen deze foto's dus eigenlijk vrijwel niets. Tenzij je heel graag had willen weten welke introductiekleur Range Rover zou gaan kiezen. Nou, bij deze.

Sneller dan verwacht

Opmerkelijk aan deze fotoshoot is dan wel weer dat deze opvallend vroeg voor de medegedeelde lanceringsdatum heeft plaatsgevonden. Range Rover sprak eerder namelijk over een komst 'in de loop van 2016'. Dat is zeggen en schrijven pas over driekwart jaar. Waarom dan nu al een professionele shoot voor zowel brochurefoto's als de promovideo? De enige achterliggende reden hiervan die we kunnen verzinnen is dat het showdebuut ruim voor de marktlancering (in 2016 dus) zal plaatsvinden. Gokje? De IAA Frankfurt, halverwege september.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Range Rover Evoque Cabrio
Range Rover Evoque Cabrio
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers