Nieuws

Beetle-mania in New York: 4 Beetle conceptcars

Volkswagen heeft op de New York Auto Show een viertal conceptcars op basis van de Beetle gepresenteerd. En ze mogen dan de toevoeging 'concept' dragen, de Duitsers hebben al door laten schemeren dat ze goede kansen zien om elk van de vier auto's daadwerkelijk te gaan leveren. Het woord is aan de consument. Dus laat maar weten, moeten deze er komen?

Beetle Wave

Beetle Wave

De in 'Habanero Orange Metallic' gespoten carrosserie moet volgens Volkswagen het gevoel aan de Amerikaanse oost- en westkust reflecteren. Iets dat ook is doorgetrokken in het interieur waar het patroon van de bekleding doet denken aan de jaren '50 en '60.

Beetle Cabriolet Denim

Beetle Cabriolet Denim

De kleur blauw, en specifieker nog 'spijkerbroekblauw' staat centraal bij de Beetle Cabriolet Denim. Compleet met 'stonewashed blue metallic' lak en een speciale kap met een sterke knipoog richting de 'American denim'.

Beetle R-Line Concept

Beetle R-Line Concept

De stoerste van het stel is deze R-Line Concept. Compleet met 220 pk sterke 2.0 liter turbomotor, hoogglans zwarte accenten, een diffusor en opvallende achterspoiler.

Beetle Pink Edition

Beetle Pink Edition

Deze is wel heel gemakkelijk, spuit de auto in 'Pink metallic', monteer wat zwart contrasterende details en plak er het label 'Pink Edition' op. Oké, en Volkswagen voegde er nog een R-Line pakket aan toe, maar ook die konden ze zo uit de schappen trekken.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers