Nieuws

R-Line voor Golf Variant is enkel uiterlijk vertoon

R-Line voor Golf Variant is enkel uiterlijk vertoon

Liefhebbers van de Golf Variant met een sportiever uiterlijk kunnen vanaf heden bij Volkswagen terecht voor het R-Line pakket. Daar blijft het echter ook bij, want op prestatiegebied verandert er niets.

Daarvoor moet je toch echt nog even wachten op de aankomende Volkswagen Golf R Variant. Tot die tijd kan je je ogen de kost geven met het R-Line pakket, dat – niet geheel verrassend – het uiterlijk op peil brengt met de Golf R.
Voor een bedrag van € 2.801,- is het R-Line pakket voor je Golf Variant het jouwe. Daarvoor krijg je R-Line bumpers, wordt het onderstel met 15 millimeter verlaagd, de grille en zijskirts aangepakt en wordt er een dakspoiler toegevoegd. Binnenin vind je bovendien een sportstuur, aluminium pedalen, zwarte hemelbekleding en R-Line stoelbekleding terug. Rollen doet de Golf Variant R-Line op 17 inch lichtmetaal, met optionele 18 inch wielen die op hun beurt de prijs van het pakket naar € 3.335,- tillen.

Toch nog wat prestatieverbetering?

Oké, wat we in de intro zeiden is niet helemaal waarheid. Op prestatiegebied kan er namelijk wel iets verbeterd worden, maar het is niet standaard. Een optioneel Dynamic Drive Control-systeem biedt je namelijk de mogelijkheid om via een elektrisch programma je dempers in te stellen in verschillende modi. Voor een meerprijs van € 757,- is deze optie van jou, al moet je dan wel minstens de 1.4 TSI bestellen. Op de 1.2 TSI, de basismotorisering, is het namelijk niet leverbaar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
R-Line voor Golf Variant is enkel uiterlijk vertoon
Redactie
Door Redactie

Zoeken