Nieuws

AMG sportpakket voor Mercedes CLK

AMG sportpakket voor Mercedes CLK

Na de lichte facelift die de CLK en CLK Cabriolet hebben ondergaan heeft ook AMG wat wijzigingen doorgevoerd. Er is een nieuw AMG-pakket ontwikkeld voor beide Mercedessen. Tevens is de CLK 55 AMG licht gewijzigd.

Mercedes heeft recent de CLK en CLK Cabriolet licht gefacelift. De verschillen zijn minimaal maar toch aanwezig. AMG was daardoor genoodzaakt ook haar pakket wat aan te passen. Het nieuwe AMG-sportpakket bestaat uit onder andere een sportieve voorbumper met voorspoiler, zijskirts en een gewijzigde achterbumper. Op de kofferklep is een spoiler gemonteerd die voor meer druk op de achteras moet zorgen. De 18 inch lichtmetalen velgen hebben 5 spaken en zijn nieuw ontworpen. Achter de wielen zijn zilverkleurige remklauwen zichtbaar. In plaats van de gewone vering heeft Mercedes-AMG sportvering gemonteerd en door de achterbumper heen zijn vier dikke uitlaatpijpen zichtbaar.
 
Velours AMG-matten
Het binnenste van de CLK is aangepast met onder meer multicontour stoelen. Deze stoelen vormen zich naar het postuur van de bestuurder of passagier. Aluminium is toegepast op het dashboard en de pedalen om zo een sportieve look uit te ademen. De velours vloermatten zijn voorzien van een AMG-logo. Wanneer er wordt gekozen voor een automaat zijn er knopjes op het stuur te vinden om te schakelen.
 
CLK 55 AMG
Tot slot is ook de CLK 55 AMG aangepast. De 367 pk sterke achtcilinder sportauto heeft dezelfde nieuwe bodykit gekregen. Bovendien zijn er wat details aangepast waaronder de mistlampen, getint glas en nieuw leverbare opties als Bi-Xenon adaptive lights.
 
Voor elke CLK
Het nieuwe sportpakket voor de Mercedes CLK is leverbaar tussen de € 4.756,- en € 5.220,-. Het prijsverschil zit ´em in de uitvoering. Het pakket is leverbaar voor elke CLK en wordt uiteraard standaard gemonteerd op de CLK 55 AMG.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
AMG sportpakket voor Mercedes CLK
AMG sportpakket voor Mercedes CLK
Redactie
Door Redactie

Zoeken