Nieuws

MINI reageert geweldig op uitlekken nieuweling

MINI reageert geweldig op uitlekken nieuweling

Afgelopen week wist een spionagefotograaf een gigantische scoop te scoren door de gloednieuwe MINI op de gevoelige plaat vast te leggen en de beelden de wereld in te sturen. Voor MINI, die de auto graag als primeur had gepresenteerd, een onaangenaam moment. Des te leuker is het dat de fabrikant op deze manier reageert.

De foto´s waar het om gaat kun je hier bekijken, onderstaand MINI´s ´officiële´ statement. Oh ja, het is natuurlijk een vette knipoog he!

"Agressieve en meedogenloze paparazzi zijn iets waarmee elke Britse beroemdheid bijna dagelijks te maken heeft. Leden van de Koninklijke familie, acteurs, voetballers en topmodellen zijn allemaal bekend met fotografen die de beroemdheden op de gevoelige plaat vastleggen, en nu is MINI het laatste slachtoffer. Absoluut niet bewust van de fotografen in de buurt en zonder make-up is het jongste lid van onze familie op een privémoment ontdekt en op foto gezet. De gepubliceerde foto’s komen op geen enkele manier overeen met de goede looks van onze jongste telg. Zoals elke beroemdheid weet, hebben die extra lange telelenzen de verwoestende mogelijkheid om alle vlakken, lijnen en hoeken te verdraaien. Daarom is ons advies: kom volgende keer dichter bij het object van verlangen. Als dat niet werkt, maak je geen zorgen, binnenkort zul je de mogelijkheid hebben om de nieuwe MINI van dichtbij te ontmoeten én kan je foto´s nemen vanuit alle hoeken."
 

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken