Nieuws

Prijzen Lancia Thema flink verlaagd

Prijzen Lancia Thema flink verlaagd

Lancia haalt een noodgreep uit en verlaagt de prijzen van de Thema met maar liefst 8.000 euro. De Thema moet daarmee meer in het oog springen, maar of het zijn matige succes doet keren is de grote vraag.

“We moeten eerlijk toegeven dat de Thema een tweede blik verdiend”, zo sloten wij onze rij-impressie in januari 2012 af. De nieuwe Lancia Thema mag dan een rebadge zijn en op het eerste gezicht meteen genegeerd worden, wij konden er zeker een positieve kant van zien. Maar dan moet je de Thema die kans wel gunnen, en dat blijkt in de praktijk een groot probleem. Lancia zette in 2012 slechts 67 Thema’s op kenteken waarvan ongetwijfeld het merendeel is ingezet als demo’s. Slechts een handjevol klanten heeft zich dus aan de Thema durven wagen.

Prijsverlaging
Om de aantrekkelijkheid te verhogen heeft Lancia de prijslijst van de Thema herzien. Voortaan kan je instappen vanaf € 49.990,- in de Thema 3.6 V6 (286 pk en 340 Nm). Wie een dieselmotor wenst kan voor € 52.990,- in de 3.0 V6 (239 pk en 550 Nm) stappen. In alle gevallen levert Lancia de auto met lederen bekleding, elektrisch verstelbare stoelen met ventilatie, stuurverwarming, adaptieve bi-xenonverlichting, cruise control, keyless go, radio/navigatie, automatische niveauregeling, Uconnect Touch-systeem, Bluetooth Streaming Audio, Hill Start Assist, 18-inch lichtmetalen velgen en ambient light sfeerverlichting. Een heel compleet aanbod tegen een scherpe prijs. Maar of dat genoeg is?

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijzen Lancia Thema flink verlaagd
Prijzen Lancia Thema flink verlaagd
Redactie
Door Redactie

Zoeken