Nieuws

Luxe maatpak voor Audi A6 Business Edition

Luxe maatpak voor Audi A6 Business Edition

Alsof er nog niet genoeg te kiezen was bij Audi, is er nu ook de Business Edition van de A6 Limousine en A6 Avant. Die tijdelijk verkrijgbare modellen beschikken over aantrekkelijke accessoires en een luxere standaarduitrusting, speciaal voor de zakelijke rijder.

Eerder werd de Audi A4 al beschikbaar als Business Edition en nu komt daar de A6 daarbij. Audi mikt hierbij vooral op de zakelijke rijder en komt met een tijdelijke aanbieding voor de grote luxe-sedan en -station. De prijzen van de A6 Limousine Business Edition beginnen bij € 48.550,- voor een 2.0 TFSI. In combinatie met de 2.0 TDI bedraagt de vanafprijs € 49.160,-.

Luxe als standaard 
Iedere nieuwe Audi A6 die als Business Edition de fabriek verlaat beschikt standaard over onder andere MMI navigatie, parkeerhulp plus en metallic lak. Telefoonvoorbereiding, diefstalalarm en de mogelijkheid voor een pareleffect-lak komen daar nog bij, evenals een automatische versnellingsbak. Tevens zijn er verschillende ‘maatwerkpakketten’ samengesteld om de A6 naar eigen smaak samen te stellen. Er kan gekozen worden uit de pakketten Sport, Sound, Comfort, Assist en Connect, of een combinatie hiervan.

De Audi A6 Business Edition is per direct te bestellen. Wie er één wil hebben moet er snel bij zijn, de oplage is namelijk gelimiteerd.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Luxe maatpak voor Audi A6 Business Edition
Luxe maatpak voor Audi A6 Business Edition
Redactie
Door Redactie

Zoeken