Nieuws

Einde aan tijdperk Lexus IS-F?

Einde aan tijdperk Lexus IS-F?

Op internet zijn geruchten ontstaan over een mogelijk einde van de Lexus IS-F. De snelste IS kennen we al zes jaar en moest de concurrentie aangaan met de Audi RS4, BMW M3 en de Mercedes C 63 AMG. Dat lukte echter niet zoals gehoopt.

Het is absoluut niet zeker of de IS-F compleet van het toneel verdwijnt. Ondanks dat er slechts 486 exemplaren in de VS verkocht werden is er nog niets bevestigd dan wel ontkracht. De IS-F had in ieder geval zijn specificaties niet tegen. Een 5.0 liter V8 met 423 pk en maximaal 505 Nm koppel zorgde er probleemloos voor om tot een top van 270 km/h te komen.

Suggesties… 
Verschillende media beweren dat de IS-F nog tot eind 2013 te koop zal zijn, maar Lexus houdt zich stil. Die kijken ongetwijfeld stiekem het liefst vooruit. Komt er dan een coupéversie van de IS-F in plaats van een IS-F sedan? Die geruchten gaan in ieder geval wel en zijn enigszins gestoeld op de Lexus LF-CC  zoals die vorig jaar in Parijs in de spolights stond. Zeker weten doen we niets. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Einde aan tijdperk Lexus IS-F?
Einde aan tijdperk Lexus IS-F?
Redactie
Door Redactie

Zoeken