Nieuws

MomoDesign-edities Lancia Ypsilon & Delta

MomoDesign-edities Lancia Ypsilon & Delta

Lancia speelt de Ypsilon en Delta in de kijker. Hoe? Samen met het Italiaanse designbureau MomoDesign, onder andere bekend van helmen, horloges, brillen en schoenen werd een limited edition ontworpen.

Volgens Lancia spreekt er uit deze hernieuwde samenwerking met het design-merk een ‘extreme samenwerking van elegante stijl en technologische, op sport gerichte drift van het iconische karakter van het Milanese merk.’ De Ypsilon en Delta krijgen de nieuwe toevoeging S (by) MomoDesign.

Ypsilon
De Ypsilon S MomoDesign krijgt allereerst een ander kleurtje. Er komt een exclusief Saffierblauw dak en een matzwarte body. Naast deze kleuren zijn onder andere ook nog ‘Neve White’, ‘Vulcano Black’ en ‘Argilla Red’ verkrijgbaar. Onderhuids krijgt de Ypsilon de 69 pk sterke Fire EVO II motor. De andere motoren die al voor de Ypsilon beschikbaar waren zijn ook gewoon leverbaar in dit nieuwe design. MomoDesign laat haar hand onder andere zien door logo’s op de standaard 15 inch velgen. Chromen elementen en nieuw ontworpen deurhendels staan ook op de lijst.

Delta S
Dan de Delta S by MomoDesign. Deze krijgt een 1.9 TwinTurbo MultiJet onder de motorkap. Dankzij deze verandering spurt hij van 0 naar 100 km/h in slechts 7.9 seconden en heeft hij een topsnelheid van 222 kilometer per uur. Naast het onderhuidse krijgt de Delta van Lancia ook nog een nieuwe, tweekleurige lak. Antracietgrijs met een ‘Eclipse’ zwart dak. Side skirts, 18 inch velgen en gepolijste koplampen worden eveneens leverbaar. Om het geheel nog een beetje te ‘pimpen’ komen twee chromen uitlaten en een ‘gloss black’ diffuser om de hoek kijken.
Het interieur werd eveneens niet ongeroerd gelaten. Het ‘gloss black’ van de diffuser wordt doorgevoerd op de middenconsole en leren stoelbekleding is eveneens sinister zwart.

Vanaf maart
In Genève kan het publiek zich vergapen aan deze nieuwe auto’s met vernieuwd, compleet Italiaans design. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, wel is bekend dat de Delta S by MomoDesign vanaf maart bij de dealers staat en de Ypsilon S MomoDesign vanaf de tweede helft van 2013.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
MomoDesign-edities Lancia Ypsilon & Delta
MomoDesign-edities Lancia Ypsilon & Delta
MomoDesign-edities Lancia Ypsilon & Delta
Redactie
Door Redactie

Zoeken