Nieuws

Corvette Stingray Convertible opgedoken?

Corvette Stingray Convertible opgedoken?

Een Amerikaanse blogsite heeft twee foto’s op haar website geplaatst van wat lijkt de nieuwe Corvette Stingray Convertible te zijn en claimt dat het officiële beelden zijn. Photoshops of niet, veel zal het daadwerkelijke model niet afwijken.

Met al die vakkundige hobbyisten tegenwoordig is het steeds lastiger te bepalen of prompt opduikende afbeeldingen van nieuwkomers ‘echt’ zijn of shops. General Motors ontkent in alle toonaarden dat deze foto’s van hun afkomstig zijn. Maar ook al laten we de waarheid in het midden, dan nog wordt hier een goed beeld geschept van hoe de Chevrolet Corvette Stingray Convertible – waarvan de coupé enkele dagen geleden het levenslicht zag – eruitziet.

Stof
Corvette Convertibles zijn traditioneel voorzien van een stoffen overkapping en bij de nieuwe, open C7-generatie verwachten we niet anders. Technisch zal de Convertible krek eender zijn aan de Coupé. Dat betekent dus dat de aandrijflijn bestaat uit een nagelnieuwe 6.2-V8 met 450 pk en 610 Nm, gekoppeld aan een manuele 7-bak of een 6-traps automaat. Een sprintje naar 100 km/h trekken moet ook in de open Corvette Stingray zo’n vier seconden duren en wie het aankan zal helemaal door kunnen trekken naar 300 km/h.

Bron: theautoinsider

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Corvette Stingray Convertible opgedoken?
Redactie
Door Redactie

Zoeken