Nieuws

Nu alle prijzen van de Opel Adam!

Nu alle prijzen van de Opel Adam!

Met de Adam stapt Opel in een voor hun nieuw segment. Bovendien is de nieuwe telg van de Opel-familie anders dan de rest. Dat maakt ons nieuwsgierig naar de auto, maar vooral ook naar diens prijs. Die hebben we nu!

Vanaf volgend jaar maart staat de Opel Adam vanaf € 12.495,- bij de dealer. En om maar meteen een vergelijking met z’n grootste rivaal te trekken, de goedkoopste Fiat 500 kost € 13.295,-. Voor dat geld beschikt de kleine Italiaan over de 65 pk sterke TwinAir-tweecilinder. Het basismodel van de Adam doet het met een 1.2-driecilinder, goed voor 70 pk. Wil je de modieus aangeklede uitvoering Jam, dan moet je aanzienlijk dieper in de buidel tasten. Zo’n Adam is er vanaf € 15.195,-. De meer elegant ingestelde Glam kost minimaal € 15.695,- en van de sportieve Adam Slam raakt je minstens € 15.695,- armer.

Bestellen
De Opel Adam bestellen kan vanaf november. Naast een 1.2 is de auto ook nog verkrijgbaar met 1.4 liter die er in twee configuraties komt, met 87 of 100 pk. De vanafprijzen van deze modellen bedragen respectievelijk € 15.695,- en € 16.095,-. De Adam Slam met lichtste één-punt-vier is er vanaf € 16.195,-. Het topmodel vergt een investering van minimaal € 16.595,-. Voor dit geld koop je de krachtigste Adam Slam, maar eigenlijk moet de personalisatie dan nog beginnen. Alleen al het kiezen van de exterieurlak kan een hele klus worden, vooral met namen als ´I´ll be Black´, ´Papa Don´t Peach´, ´Purple Fiction´, ´James Blonde´ en ´Men In Brown´.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nu alle prijzen van de Opel Adam!
Nu alle prijzen van de Opel Adam!
Redactie
Door Redactie

Zoeken