Nieuws

Fiat verrast met studiemodellen

Fiat verrast met studiemodellen

Fiat zal op de autoshow van Bologna een aantal verrassende studiemodellen laten zien. Een voorbeeld hiervan zijn sportieve versie’s van Fiat´s ruimtewagens: de Idea en de Multipla.

Sport MPV´s
De twee ruimtewagen’s, die allebei in de kleur Racing Yellow zijn uitgevoerd, zijn voorzien van een bodykit van Zender. Die bestaat onder andere uit een nieuwe voor- en achterbumper, sideskirts en een achterspoiler. Mede door de 16 inch velgen en de wielkasten die een stuk verbreed zijn zien de beide Fiat’s er dik uit. Ook is het interieur niet ongemoeid gelaten, zo is de originele stoelbekleding vervangen door zwart alcantara met een gele middenbaan en is het stuurwiel bekleed met leder. Motortechnisch zal er overigens niets veranderen aan de Idea en de Multipla
 
Two-Tone Panda
Ook zal er een studiemodel van de Panda op de autoshow van Bologna staan. Deze Panda is gespoten is twee kleuren. De Panda Bicolore is geïnspireerd op de kledinglijn van Fiat. Blauw en ivoorwit metallic zijn daarbij de kleuren. Naast de kleur op de buitenkant heeft Fiat de panda binnen voorzien van een nieuwe stof die de naam Starlite heeft gekregen. De rieten mand op het dak van de Panda Bicolore is bedoeld om ski’s mee te vervoeren. Volgens Fiat is dit namelijk de ideale manier.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Fiat verrast met studiemodellen
Fiat verrast met studiemodellen
Redactie
Door Redactie

Zoeken